Aktuellt

Välkommen!

Obs! O

I januari har vi stängt.

_______________________________________________________________

Tack alla härliga vänner och kunder för ett lyckosamt 2017. Nu laddar vi för ett nytt och spännande år 2018. Vi återkommer lite längre fram med allt som kommer att ske.

Hoppas vi ses!
___________________________________________________________________

Missade ni att fira festligt med strutsfilé på nyårsmenyn! Lugn! DEt är inte för sent. Vi har filé kvar. Om du behöver, så hör av dig så hjälper vi dig. Klicka på länken nedan och få receptet som inte ens en nybörjare kan misslyckas med.

Receptet hittar du HÄR

__________________________________________________________________

Närproducerat hantverk av hög kvalitet och rena smaker.

Kerstin och Gunnar Sahlin, Sahlins Struts, är pionjärer på strutsuppföding med ett traditionellt familjejordbruk som bas. Verksamheten har utvecklats till en populär turistattraktion med idag ca 30 000 besökare per år i gårdsbutik och restaurang. Produktionen spänner från jord till bord med idén om att utnyttja strutsens hela potential, allt i harmoni med naturen. Strutshållningen är helt antibiotikafri.

Sahlins Brygghus med Erik Sahlin i spetsen sätter kronan på verket sedan 2015.

Kerstin, Erik och Gunnar Sahlin

Sahlins Struts är inte bara strutsar. Med permanent serveringstillstånd och full fart i bryggeriet står vi starkt rustade för nya utmaningar.

 

______________________________________________________________________


Varmt välkomna säger vi även till företag som vill hålla sin konferens i en annorlunda miljö. Vi tar emot bokningar från föreningar och grupper för studiebesök med en bit mat och egna guidade turer.
Ring till Kerstin, 0243-23 31 37, 070-398 31 49 eller Gunnar 070-54 331 37, för mera information.

Följ oss gärna på Instagram och Facebook och se vad som händer.

____________________________________________________________________

Sahlins Struts söker stöd för ett hudvårdsprojekt inom Europeiska Innovationsprogrammet, EIP-Agri. Målet är att skapa världsunika produkter, ansiktscremer och hudlotion, av strutsolja och havreolja.
Pengar är beviljade i ett första steg att skapa en innovationsgrupp som ska presentera en utförlig plan för genomförandet.

 

EU-projekt

__________________________________________________________________________

Ölprovning med en matbit – kontakta Erik 073-947 33 00 eller Kerstin 070-398 31 49, så bokar vi en tid.

SOMMARSÄSONGEN 1 JUNI-31 AUGUSTI
Öppettider:

Måndag-Fredag kl 11-17
Lördag-Söndag kl 11-16
Mat, guidade turer, shopping, lek och spännande möten.

Köket stänger en timme före ordinarie stängningstid.
Midsommarafton stängt.

Fri parkering

Vi reserverar oss för ändringar och tryckfel beträffande utbud, priser och öppettider.