Mat & fika

Julbuffé på strutsfarmen

De tre första lördagarna i december, klockan 11-14, dukar vi upp en härlig julbuffé. Vi gör det lite spännande och annorlunda genom att servera rätter från det traditionella julbordet tillsammans med gårdens strutsdelikatesser.
Boka bord i förväg.
Vi tar även emot större grupper vid andra tidpunkter. Kontakta oss så bokar vi lämplig dag och tid.
För den som vill ha en enklare variant kan vi servera en Jultallrik

Pris för buffén är 315 kr.
Pris för jultallrik är 195 kr.
Dryck tillkommer.
Läsk: 25 kr
Öl: från 49 kr
Vin: 65 kr/glas

Vi har fullständiga rättigheter och Sahlins Brygghus kan erbjuda flera olika sorters öl, från folköl till starkare än starkt.

Vi har avtal med Taxi Kurir, Borlänge centrum-Sahlins Struts, 180 kr enkel resa. Om fyra personer delar en taxi blir det 45 kronor per person.

_____________________________________________________________________________________

För dig som har en grupp/företag som skulle vilja komma ut på lunch eller fika är det ett alternativ.
Vi har olika rätter/ fika för din grupp att välja på, se meny .Våra lokaler är handikappanpassade och vi erbjuder en kort storytelling om företaget vid bordet som har fin utsikt över alla strutsarna på Tunaslätten. Ni får prova en del av våra produkter & butiken har öppet under ert besök hos oss.

Mat & fika kan självklart kombineras tillsammans med guidad tur. Som grupp under högsäsong ser vi gärna att ni förbokar mat vid större sällskap för kökets skull. Under lågsäsong är det ett måste att förboka då restaurangen och caféet mestadels är stängt.

Priserna för mat & fika är beräknade på grupper på minst 20 personer under lågsäsong.