Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Sommarpub på fredag – Streamliners

2023-07-28 @ 17:30 - 22:00

Välkomna till en svängig kväll på strutsfarmen! 😃 Streamliners består av en grupp härliga män som en gång i tiden hade ett band och spelade tillsammans och som på äldre dar har återförenats för att göra det som de älskar mest – spela musik tillsammans! Efter alla dessa år kan man tro att de är ringrostiga men vi har fått recensioner om att publiken aldrig får nog! Såå den här kvällen vill vi att ni ROCKAR LOSS tillsammans med detta underbara gäng – bland strutsar och traktorer!

Ginprovning ”Drop in – gin”

Redan kl. 16.00 kan ni delta i en provning av gårdens gin och tonics.
En kort gemensam berättelse om gårdens bryggeri arrangeras av gårdens äldsta eller yngsta förmåga. Därefter smakar ni själva av de olika ginsorterna tillsammans med valfria tonics. Ni får en beskrivning av samtliga drycker samt instruktioner för hur vi önskar att provningen skall gå till, detta sköter ni själva. Till detta får ni snacks i form av strutsdelikatesser.
Pris: 295kr/person
Var vi ska vara beror på vädret, förslagsvis på övervåningen – ute på terrassen med utsikt över strutsarna och tunaslätten. Ni umgås och testar olika ginsorter med tillhörande tonics så länge ni vill.

Utepuben öppnar kl. 17.30.
Ingen föranmälan krävs

Utepub kl. 17.30-22.00

I utepuben finner du gin, tonics och öl från gårdens bryggeri samt ölsorter från andra lokala bryggerier med mer. Maten består givetvis av huvudråvaror från den egna gården, exempelvis vår klassiska strutsburgare. Du beställer (kl. 18.00-21.00) via LOCO appen – ladda gärna ner i förväg.
Vid sämre, eller stekhett, väder erbjuder vi sittplatser för cirka 120 personer under tak.

Vi har avtal med Taxi Kurir vilket ger er ett förmånligt pris på tur & retur resor Borlänge C – Sahlins Struts. Ring det här numret för att få vårt pris: 0243–170 70.

Rekommenderad entré: 75 kr
Bjud in dina vänner och dela gärna evenemanget! Klicka i att du är intresserad/kommer så att du kan ta del diverse information! 🙂
I samarbete med Sensus!

Detaljer

Datum:
2023-07-28
Tid:
17:30 - 22:00
Webbplats:
https://www.sahlinsstruts.se/aktiviteter/sommarpub/

Plats

Sahlins Struts
Sveden 1
Borlänge, Dalarna 78192 Sweden
+ Google Map
Telefon
0703983149